duminică, 6 februarie 2011

SISTEME TERMO-HIDROIZOLATII: afacerist.ro

SISTEME TERMO-HIDROIZOLATII: afacerist.ro: "http://www.afacerist.ro/firma/sc_montajprestaf_srl_6301.html"

Un comentariu:

Anonim spunea...

Când solicitam un împrumut pentru a-mi cumpăra clădirea ca proprietar de mică afacere într-o situație dificilă, băncile convenționale au spus că nu mă pot ajuta. Firma de împrumuturi de la domnul Lee s-a așezat cu mine, a auzit situația mea și a decis că merit să risc. Aici suntem 5 ani mai târziu și tocmai mi-am reînnoit împrumutul pentru încă 7 ani. Nu aș fi putut cumpăra clădirea mea fără ajutorul împrumutului de la dl lee și voi fi dator pentru totdeauna cu ei pentru că mi-au dat o șansă când nimeni altcineva nu ar face-o. "Iată dl lee
adresa de e-mail de contact: 247officedept@gmail.com De asemenea, pe WhatsApp: + 1-989-394-3740 Așa că voi sfătui pe oricine care caută un împrumut să-l contacteze pe dl Lee pentru asistență cu finanțarea împrumuturilor.

"MONTAJPRESTAF" s.r.l. născuta în 2005 şi de atunci, lucreaza cu succes, în nordul Romaniei si totodata printr-o stransa colaborare cu societati din nordul Italiei, loc unde fiind activa ca, Antreprenor si-a dobandit prestgiul prin executarea de o serie de lucrari de impermeabilizare , industriale si civile .



Lucrarile de impermeabilizare ca si cele de constructie sunt supuse cerinţelor privind calitatea în construcţii unde vin completate responsabilitati decenale din partea executantului de asemenea opere .



"MONTAJPRESTAF"s.r.l. întotdeauna, este pe piaţă, ca o societate care operează exclusiv în legătură cu aceste obligaţii, date de zece ani de garanţie, pentru serviciile executate sau furnizarea facuta , precum şi de documentul contractual, care este esenţialul obiectiv prioritar de a fi atins.



Această condiţie a promovat posibilitatea ca "MONTAJPRESTAF"s.r.l. să încheie cu o societate de asigurări , o poliţă de asigurare, garant, la zece ani, postum, se emit la cerere şi pe recunoaştere a costurilor sub rezerva de client, pentru a acoperi riscurile generate, pentru executive vice - sau defect al materialelor folosite în crearea lucrărilor de impermeabilizare.



Adâncimea si specificaţiile tehnice legate de crearea unor lucrări de impermeabilizare, dezvoltate de-a lungul anilor , de prezenţă acestui special domeniul, familiarizaţi cu termenii si fenomene " hidrofuga " şi o constantă actualizare privind punerea în aplicare a produselor oferite de piaţă , În continuă evoluţie permite ca, "MONTAJPRESTAF"s.r.l. de a oferi un serviciu tehnic, extrem de profesionist, pentru identificarea cauzelor pentru apariţia unor fenomene infiltrative şi de criterii operaţionale care urmează a fi luate pentru eliminarea lor.

un fragment de verde

un fragment  de  verde

Protectia hidroizolatie prin spatiu verde

Protectia hidroizolatie prin spatiu verde

De doua ori " avantaje" prin spatiu verde

De doua ori  " avantaje"  prin spatiu verde
Stratigrafia impermeabila ramane in permanenta protejata de efectele secundare .

Coimbentare termica - paneli poliuretan

Coimbentare  termica  -  paneli  poliuretan
Reducerea cheltuielilor de energie termica prin coimbentarea teraselor locuibile

PARTENERI




- Accesorii -----------------ITALPROFILI s.r.l. Italia

---------------------------- "edilcoperture" s.r.l. Italia

- Materiale termice --------- Stiferite s.r.l. Italia


- Membrane bituminoase --- ITALIANA MEMBRANE S.p.A. Italia